8.3.2012, 13:05 | Aiheet: Uutiset

YLPPÖ KIRJOITTI NAISILLE RUNON – LUE TÄÄLTÄ

Mies ja Nainen -kiertueen keikat pääsääntöisesti loppuunmyytyjä

Herra Ylppö muistaa kaikkia naisia Naistenpäivänä runolla. Runon kokonaisuudessaan voit käydä lukemassa Herra Ylpön & Ihmisten Facebook –sivuilta.

Ylppö Ihmisineen aloitti kevään keikat Mies ja Nainen –albuminsa tiimoilta helmikuun puolessa välissä. Lähes kaikki keikkapaikat ovat olleet tähän mennessä loppuunmyytyjä. Mm. Tampereella, Turussa, Kuopiossa sekä Jyväskylässä yhtye soitti täysille saleille. Helsingin Tavastiaklubin keikka 17. maaliskuuta on myös jo ennakkoon loppuunmyyty.

Tavastian keikan yhteydessä juhlistetaan myös Herra Ylpön sydän –nimisen kirjan julkistamista. Teppo Vapauden kirjoittama teos porautuu siihen, mikä tekee Herra Ylpöstä Herra Ylpön. LISÄÄ KIRJASTA TÄÄLLÄ. 

Herra Ylppö & Ihmiset saavuttivat ensimmäistä kertaa yhtyeen historiassa Suomen radiolistan ykköspaikan Mustat hevoset –singlellä muutama viikko sitten. Herra Ylpön ja Aki-Pekka Sinikosken ohjaama Mustat hevoset –video KATSO TÄÄLTÄ.

Herra Ylppö & Ihmiset julkaisi kolmannen albuminsa, Mies ja Nainen, 18. tammikuuta. Yhtye  julkaisi debyyttilevynsä Sata vuotta helmikuussa 2008 ja myi saman vuoden syksynä kultaa.  Tammikuussa 2010 ilmestynyt toinen albumi, Pojat ei tanssi, myi myös kultalevyyn oikeuttavan määrän.